Skip to content

We geven je rust, overzicht en tijd

Administratiekantoor Hofman helpt Startende ondernemers, ZZP’ers, MKB maar natuurlijk ook particulieren in Noord-Nederland.

Onze organisatie kenmerkt zich door:

  • Een open en informele werkwijze
  • Persoonlijk contact en duidelijke taal
  • Flexibiliteit en professionaliteit
  • We gaan voor een duurzame klant relatie.

Wij begrijpen als geen ander dat ondernemers al genoeg aan hun hoofd hebben en meer verwachten van een administratiekantoor dan administratieve dienstverlening alleen. Wij bieden onze klanten daarom meer. Meer rust, overzicht en tijd zodat ze zich kunnen focussen op wat echt belangrijk voor ze is: zaken doen!

Rust
Bij ons heeft iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt. Dat is handig, want zo kunt je altijd direct bij ons terecht met je vraag. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ze denken proactief met je mee, waardoor je als klant zeker weet dat je voor de beste oplossing kiest. En dat geeft rust.

Overzicht
Als ondernemer heb je behoefte aan overzicht. Voor ons betekent dit een bijgewerkte administratie en een tijdige belastingaangifte. Daarnaast begrijpen we dat je geen behoefte hebt aan ingewikkelde jaarverslagen en onbegrijpelijke adviezen. We zorgen er daarom altijd voor dat we het jaarverslag of advies persoonlijk met je doorspreken, zodat je altijd weet wat de laatste stand van zaken is. En dat zorgt voor overzicht.

Tijd
Als ondernemer ben je altijd druk. Doordat je de administratie gedeeltelijk of helemaal aan ons kunt uitbesteden, hou je meer tijd over voor andere dingen, zoals het binnenhalen van nieuwe klanten. Of om juist lekker even op vakantie te gaan. En als je dringende zaken wilt bespreken, dan kunt je altijd direct bij ons terecht, ook buiten kantoortijden. Dat is voor ons een kleine moeite en scheelt je een hoop kostbare tijd. Handig toch?

Ontmoet het team

Theo Hofman (Meppel) is het aanspreekpunt binnen Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies voor onze relaties. En hij werkt ook op de locaties van onze klanten.

Marian van der Hoek (Oosterbeek) is de office manager. Zij ondersteund Theo bij de verwerking van de financiƫle administraties van onze opdrachtgevers. Tevens verzorgt zij de financiele administratie van de onderneming.

Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies - Over ons

Over Administratiekantoor Hofman 

Sinds 2004 hebben wij een administratiekantoor in Darp (gelegen tussen Meppel en Steenwijk), een deel van onze klanten is gevestigd in de regio Noord-Nederland. Maar de overige klanten bevinden zich verspreid over heel Nederland.

 

Administratiekantoor Hofman